Volleybal Vereniging Roden

Home

 

Het nieuw seizoen staat op het punt te beginnen!! En misschien ben je wel toe aan een nieuw sport tenu. Dan kan je nu terecht in de Rovoc-webshop!!

Zoals hierboven beschreven heeft doet het nieuwe wedstrijd het nieuw seizoen zijn intrede. De nieuwe wedstrijdshirts worden geleverd door Erima in samenwerking met Ruchti Sportshop in Zuidlaren. Door deze samenwerking heeft Rovoc samen met Ruchti een club-webshop kunnen inrichten met clubkleding.  Van Rovoc trainingspakken tot armsleeve, van kniebeschermers tot sportbroekjes en inspeelshirts het is allemaal verkrijgbaar met het clubloge en je eigen initialen
op de kleding in de club webshop.

Tot 30 september 2021 geldt 20% korting op alle artikelen in de webshop!

Klik hier om direct naar de Rovoc webshop te gaan!

Kleding passen
Wil je clubkleding aanschaffen maar eerst even passen? Ook dat op trainingstijden(maandag en donderdag) in de maand september kan in sportcentrum de Hullen kleding gepast worden. Eventuele vragen kunnen gesteld worden bij Esther de Brie via ledenadministratie@rovoc.nl.

Ook sponsor worden?
Mocht je ook sponsor willen worden en  je bedrijf via onze sporttenues in de schijnwerpers te zetten, informeer dan bij het bestuur(bestuur@rovoc.nl) naar de mogelijkheden en voorwaarden.