Volleybal Vereniging Roden
gallery/pb181309zw
gallery/rovoc-logo
gallery/banner vollebal

Laatste nieuws

 

19 oktober 2018

De eerste wedstrijden van het volleybalseizoen 2018-2019 zijn alweer gespeeld. De meiden van MB2 gaan dit jaar 'goed gekleed' het nieuwe seizoen in. Zij hebben, samen met de coaches, vorige week sweaters ontvangen met hun naam. Univé Noord Nederland heeft dit mogelijk gemaakt en deze sweaters gesponsord, dank je wel Univé!

 

18 oktober 2018
De agenda op de website is weer bijgewerkt. Wil je ook een keer bij een wedstrijd kijken van Rovoc heren 1 of dames 1, kijk dan in de agenda. Wil je weten welke wedstrijden er nog meer worden gespeeld, kijk dan op www.volleybal.nl en zoek rechtsboven via de zoekfunctie naar desbetreffend team van Rovoc.
 

13 januari 2018
Vandaag was Ises Meijering 'Mini van de week'. Zij heeft samen met de speelsters van dames 1 de  warming up gedaan en de eerste bal van het spel over het net geslagen. Lees hier meer over de 'Mini van de week'.

 

11 januari 2018
Vandaag werden deze meiden toch nog wel een beetje onverwachts, gehuldigd als winnaar van de poule van het najaar 2017. De speelsters hebben allemaal een medaille ontvangen. Dames van harte gefeliciteerd!

 

3 januari 2018

Vanaf vandaag heeft Rovoc een vernieuwde website! Nog niet alle teksten zijn aangepast en ook een aantal foto's zullen nog worden geplaatst, maar het begin is er! Heb je tips, aanvullingen of wijzigingen? Laat het ons weten: webmasters@rovoc.nl.
 

6 december 2017
Vandaag een leuk artikel in het Roderjournaal over de ontwikkelingen binnen onze volleybalvereniging, in gesprek met Bert Schutte. Klik hier voor het artikel.

 

18 november 2017
Vandaag werd er thuis gespeeld door alle CMV teams in De Hullen. Het was een geslaagde dag. Ook (bijna) alle andere Rovoc teams speelden vandaag thuis. Klik hier voor de foto's van deze dag.