Volleybal Vereniging Roden

Home

 

Hoera!! Rovoc heeft een webshop met clubkleding! Ondanks dat de volleybalcompetitie al weer even stil ligt, zijn we op de achtergrond wel bezig geweest met een nieuwe Rovoc-kledinglijn. De basis hiervan zijn de nieuwe wedstrijdshirts. Voor onze senioren en ABC-jeugd zijn inmiddels nieuwe shirts aangeschaft. Op een later moment zullen ook de shirts van de CMV-jeugd vervangen worden en zelfs de dames recreanten zullen op termijn overstappen naar een Rovoc wedstrijdshirt.

 

Webshop.

Naast de nieuwe wedstrijdshirts gaan wij als Rovoc ook starten met een eigen webshop, waarin jullie zelf  een bijpassend trainingspak, trainingsshirt, sportbroek en dergelijke kunnen aanschaffen. Deze webshop wordt beheerd door Ruchti Schoenen en Sport uit Zuidlaren.  De artikelen uit de webshop worden voorzien van het Rovoc-logo, maar kunnen naar wens ook voorzien worden van je eigen initialen.

 

Ook het toevoegen van het logo van een teamsponsor is mogelijk, maar dan moet dat wel in nader overleg met het bestuur.

Nu de jeugd weer gestart is met de trainingen (buiten) en mogelijk op korte termijn ook de senioren- en recreantenteams weer kunnen starten hebben wij als bestuur besloten om de webshop per direct open te stellen. Je vindt de webshop via rovoc.clubwereld.nl  maar de webshop is ook benaderbaar via onze eigen website www.rovoc.nl

Wedstrijdshirts.

 

Klik hier om naar de webshop te gaan!

 

Volleybalvereniging Rovoc