Volleybalvereniging Rovoc is in 1989 opgericht en heeft als thuisbasis sportcentrum de Hullen in Roden. Rovoc is een gezellige sportvereniging waar zowel jong als oud welkom is.  Plezier en ontwikkeling van de volleybalsport staan bij ons hoog in het vaandel. Kinderen vanaf ca. zes jaar kunnen bij ons straten bij onze 'mini's', waar ze door enthousiaste trainers op spelenderwijs de basis van volleyballen wordt geleerd. Vanaf 12 jaar schuiven de mini's door naar de ABC-jeugd afdeling. Onze jeugdafdeling is groeiend en hierdoor hebben we meerdere enthousiaste jeugdteams. Onze jeugdteams spelen in de volleybalcompetitie van de Nevobo.

 

Naast onze jeugdafdeling heeft Rovoc ook verschillende seniorenteams die uitkomen in de Nevobo-volleybalcompetitie. Kijk voor een compleet overzicht van onze senioren heren- en damesteams in het menu 'Teams'

 

Ook voor de recreatieve volleyballer is er plek bij onze vereniging. Rovoc telt vier recreatieve damesteams en één herenteam. Onze recreatieve damesteams spelen in een regionale recreatieve competitie.

Wil je kennis maken met volleyballen en onze vereniging? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@rovoc.nl.

 

 

"Let's go Rovoc, let's go!"